Bladvangers » Bladvanger dakgoot drainage

Bladvanger dakgoot (omtrek 450 mm) 1,5 meter Ø 110-150 mm

U ziet de consumentenprijs, bent u een zakelijke klant? Log dan in voor uw prijzen.

EUR 7,24 incl. BTW

De dakgoot schoonmaken is verleden tijd met de bladvanger dakgoot. Een uitstekende oplossing tegen vuil en bladeren in de dakgoot. De bladvanger dakgoot is toepasbaar in zinken dakgoot, kunststof dakgoot, en diverse andere soorten dakgoten.

De bladvanger dakgoot is zeer eenvoudig in de dakgoot te plaatsen als een draingoot en is toepasbaar bij 90% van de dakgoten, mastgoten en bakgoten. Bij extreem kleine dakgoten kan er op aanvraag ook een kleinere maat worden geleverd.

Het kunststof gaaselement kan eenvoudig aan elkaar worden gelegd in de dakgoot. 

Vogels kunnen mogelijk nestelen in de dakgoot onder de bladvanger dakgoot. Ze nemen plaats vanuit de zijkant van de dakgoot (zie foto hierboven). We adviseren je dan ook om het element in te knippen en naar binnen te buigen om de zijkant af te sluiten.

Waarom ben jij goedkoper uit?

De elementen zijn origineel 3 meter lang. Aangezien je niet altijd in meervoud van 3 meter nodig hebt, ben ja vaker duurder uit dan nodig. Nu bij materialenvoordebouw.nl te bestellen per 1,5 meter! Bestelt u meer dan 1,5 meter zullen de elementen in 3 meter worden afgestuurd.

Daarnaast koopt Materialenvoordebouw groot in en profiteren wij allemaal van de bulk korting. Dit product in op voorraad leverbaar!

 

Verwerkingsvoorschriften hier te downloaden

 

Tips top 5 om verstoppingen en lakkages te voorkomen

1. Pas de bladvanger dakgoot in uw dakgoot.

2. Gebruik een boldraadrooster waar je geen bladvanger dakgoot toepast, zoals bij een plat dak.

3. Pas dakvoet toe onder de onderste dakpannen. Zo voorkom je opspattend water vanuit de dakgoot onder de dakpannen komt.

4. Langs de schoorsteen, dakkapel en dakopbouw moet het goed waterdicht worden gemaakt. Gebruik hier een goede loodvervanger voor. Deze zijn hier te vinden. We adviseren zo min mogelijk lood te gebruiken, aangezien kans op diefstal hoger is (lood heeft een waarde), als lood niet is gepatineerd kan het oxidatie strepen op het dak geven (minder mooi).

5. De laatste tip is voor uzelf! Zorg te alle tijde voor uw eigen veiligheid als u producten op hoogte gaat toepassen.

Copyright www.materialenvoordebouw.nl 2019