Dakdoorvoeren » Universele lage dakdoorvoeren

Universele ventilatiepan antraciet Ø 125 mm

U ziet de consumentenprijs, bent u een zakelijke klant? Log dan in voor uw prijzen.

EUR 56,90 incl. BTW

Gerelateerde producten

Voorkom schaduw op het zonnepaneel en plaats deze lage dakdoorvoer naast het zonnepaneel?

Alle universele ventilatiepannen kunnen worden geplaatst naast het zonnepaneel. De zonnepanelen worden minimaal 6-8 cm geplaatst boven de dakpan. De universele ventilatiepan is 8 cm hoog. Voorkom schaduw op uw zonnepaneel en plaats deze doorvoer op uw dak voor een hoger rendement!

Volgens de Duitse regelgeving moeten zonnepanelen minimaal 8 cm van het dak worden bevestigd. Met de Duitse normen kan deze dakdoorvoer onder het zonnepaneel worden bevestigd.

Let op! In Nederland is de wetgeving dat zonnepanelen minimaal 6 cm van het dak moeten worden bevestigd. Deze dakdoorvoer kan dan niet worden geplaatst onder het paneel, maar natuurlijk wel er naast. Wel een dakdoorvoer onder het zonnepaneel plaatsen? De universele dakdoorvoer PV systemen Ø 100 mm kan worden geplaatst onder het zonnepaneel.

Toepassing:

Rioolontspanning (wc/douche) en natuurlijke ventilatie (NV)

Grote voordelen van deze universele lage dakdoorvoer:

* Universeel, maar wel uitvoering als een dakpan. Hierdoor véél eenvoudiger te verwerken dan andere universele doorvoeren met een slabbe / loodslabbe.

* De uitgang van de universele dakdoorvoer waaraan de slang kan worden bevestigd is kort, waardoor er in 9 van de 10 gevallen geen nieuw gat moet worden gezaagd of gesneden in de isolatie.

Uw dak krijgt een mooiere uitstraling! De dakdoorvoer is laag en bijna niet zichtbaar. Veel dakdoorvoeren hebben een lange pijp dat prominent aanwezig is op het dak.

* De dakdoorvoer is leverbaar tegen een scherpe prijs!

Verwerkingstip!

1. De buigzone die bovenaan op de dakdoorvoer zit kan bij koud weer iets stugger zijn. Verwarm de slabbe eenvoudig met een föhn en je zult zien dat hij heel eenvoudig te buigen is en onder de dakpan kan worden geplaatst die daarboven zich bevinden.

 

Klöber universele doorvoer Venduct
toepassing ventilatie, rioolontluchting
materiaal harde en soepele pvc
dakhelling 17,5 - 50° (Bij 95% van de daken toepasbaar!)
ventilatiecapaciteit 78 cm2 (Ø 100 mm)
afmeting slabbe 455x440 mm lxb)
hoogte dakdoorvoer 91 mm
afname per stuk
Garantie 10 jaar fabrieksgarantie!

De plaatjes zijn in de dakpan rode kleur. U ontvangt bij het bestellen van de Universele ventilatiepan de kleur antraciet! 

 * Technische informatie universele dakdoorvoer

Copyright www.materialenvoordebouw.nl 2021