Dakveiligheid » Looprooster 400x250 mm

Looprooster set 400x250 mm verzinkt

U ziet de consumentenprijs, bent u een zakelijke klant? Log dan in voor uw prijzen.

EUR 47,99 incl. BTW

Gerelateerde producten

Productinformatie 

Veilig op het dak werkzaamheden uit kunnen voeren? Dan is de looprooster set met 2 ophangbeugels het perfecte product! In 2012 zijn er aparte regels gekomen voor verbouw en renovatie hierdoor word het moeilijker om werkzaamheden op het dak uit te voeren. Het uitvoeren van werkzaamkheden kan noodzakelijk zijn voor onder andere reparatie, inspectie en onderhoud. 

De eigenaar van het huis of gebouw is verantwoordelijk voor veilige werkomstandigheden. De looprooster set kunt u dus hier bij helpen, met het plaatsen van deze set is het dus veiliger voor bijvoorbeeld een schoorsteenveger. 

Deze set kun u op verschillende punten van het dak aanbrengen en is vrijwel op elk dakpan toepasbaar. De 2 beugels die bij de set geleverd worden kunnen ingesteld worden voor dakhellingen tussen de 15° en 60°. 

Voordelen

Wat deze set vooral te bieden heeft is veiligheid! Bij deze looprooster set ( 40 cm ) worden 2 ophangbeugels geleverd, hierbij komt ook een complete schroeven & moeren zet bij. Deze set kan geleverd worden in een doos of word ingeseald. 

Technische gegevens

Wat bevind zich in de set: Bij de looproosterset worden 2 ophangbeugels geleverd en een complete schroeven en moeren set. 

Diverse kleuren: De set kan worden geleverd in de volgende kleuren: blank, verzinkt, zwart, rood en bruin, Wij adviseren u om de kleur te kiezen van u dakpannen!

Wat kunt u verwachten: Bij levering van het pakket word er een 40 cm lange set geleverd die ingeseald is of in een doos word geleverd.

 

Copyright www.materialenvoordebouw.nl 2021