Diverse producten

Probleem oplossende producten!

De bladvanger dakgoot kan worden geplaatst in de dakgoot, waardoor verstoppingen door bladeren en ander vuil niet meer kan gebeuren. Je hoeft nooit meer je dakgoot schoon te laten maken!

Een mooiere uitstraling van uw dak en tuin! Vogelwering kan worden geplaatst op de nok van het dak. Daar gaan vaak vogels zitten en alle uitwerpselen komen op uw dak en tuin terecht. De uitwerpselen vervuilen uw dak en tuin, waardoor het aanzicht minder mooi is. Daarnaast worden deze pinnen ook geregeld gebruikt op schuttingen om katten die niet welkom zijn of op openbare plekken om vuil niet te laten worden neergeled op randen en machines, als kaartautomaten.

Enkele dakpannen bestellen kan soms duur zijn door de hoge verzendkosten. Repareer eenvoudig uw dakpan en lijm deze aan elkaar! Vaak aan het werken van een dak en het plaatsen van zonnepanelen kunnen dakpannen breken. Zeer eenvoudige en goedkope oplossing. Je kan direct op het dak de dakpan plaatsen en je hoeft nietnogmaals op het dak om een nieuwe dakpan te plaatsen en een nieuwe dakpan te bestellen.

Copyright www.materialenvoordebouw.nl 2017, development: Amnius