Nok en hoekkeper

Welke hoekvorstband of nokafdichting kan ik het beste gebruiken?

Zwaar vervuilde dakpannen: Het butyl van de Klober Roll-fix en de Monier optivent en Monier Topvent zijn van hoogwaardige kwaliteit met een uitstekende kleving. Tevens is het butyl verweven in de golving van de rol. Zorg er t.a.t. voor dat de dakpannen zo schoon mogelijk en ontvet zijn.

Prijs moet scherp zijn: De volledig aluminium ruiterrol is zeer scherp in prijs. Doordat het butyl niet verweven is in de golving van de dakpan, heeft de rol een brede butylrand van 40 mm voor een betere kleving.

Monumentaal of historische pand / uitstraling: In het verleden werd zeer geregeld Flexim gebruikt als nokafdichting. Monumentale panden worden geregeld met als eis om in ouderlijke stijl te renoveren.

Lage nok i.c.m. de bovenste rij dakpan: De ondervorst elementen zijn 7 cm hoog en dienen uitstekend te worden toegepast bij 'een lage nok'.

Ventilatiecapaciteit: De ventilatiecapaciteit van de Klöber Roll-fix is behoorlijk hoog met een maximale 1.000 cm2 aan ventilatiecapaciteit.

Niet zeker welke breedte je nodig hebt? De Monier Optivent en Topvent zijn beide uitrekbaar, waardoor je speling hebt in de breedte van de rol.

Copyright www.materialenvoordebouw.nl 2017, development: Amnius