Panhaken - Vorsthaken - Dakpanschroeven » Overzicht panhaken » Panhaken A-kwaliteit

Panhaak RVS 75x48 500 st.

U ziet de consumentenprijs, bent u een zakelijke klant? Log dan in voor uw prijzen.

EUR 138,85 incl. BTW

Gerelateerde producten

Geoptimaliseerde RVS 304 panhaak met ribbeling, CE keurmerk en EN testrapport.

Juiste dikte en hardheid RVS: De panhaak is van RVS (AISI) 304 draad gemaakt, met een dikte van 3 mm en ca. 1100 newton hardheid. Daarmee is deze panhaak harder en dikker dan de panhaak van een collega fabrikant uit Polen met een dikte van 2,7 mm en 600 newton.

De keuze voor 1100 newton draadsterkte is speciaal uitgezocht om het optimale haalbare  uittrekwaarde te behalen. Bij 600 Newton sterkte is het materiaal te slap, daardoor buigt en veert de panhaak te veel mee. Is het materiaal te hard bijvoorbeeld 1300 newton + dan kan de panlat eerder splijten.

Ribbeling en spijker: De ribbeling in de spijker is verfraaid en verbeterd. De punt zit niet in het midden, maar op de juiste plek waar de panhaak de meeste druk van de spijkerkant op komt. Door de verbeterde ribbeling in combinatie met de juiste puntafwerking is de uittrekwaarde hoger!

EN-Testrapport: Onze panhaken voldoen aan de Europese Normering. De panhaken hebben een officieel EN-14437 testrapport. Het rapport is op projectbasis aan te vragen en voldoen aan alle wettelijke eisen.

Buiging panhaak: Het buig gedeelte dat de dakpan op zijn positie laat houden is ook verbeterd. De buiging maakt meer contact met de dakpan, waardoor er meer grip op de dakpan is.

Verpakking: De verpakking is in een emmer a 500 stuks

Haaklengtes geoptimaliseerd: In de afgelopen jaren zijn er door verschillende fabrikanten aanpassingen gemaakt in de haaklengtes. Dit heeft voornamelijk te maken dat de Duitse panlatten dikker zijn dan dat wij in Nederland toepassen. Hierdoor komt het regelmatig voor dat een andere maat bij een specifieke dakpan toegepast moet worden dan dat in het verleden werd voorgeschreven.

Hulp nodig bij inslagdiepte? De ribbeling op de panhaak loopt door tot de afstand dat in de panlat dient te worden geslagen. Zie je de laatste ribbeling in de panlat gaan, dan is de panhaak juist ingeslagen.

Copyright www.materialenvoordebouw.nl 2020