Productoverzicht per dakpan

Panhaak RVS 80x52 500 st. (niet op voorraad)

U ziet de consumentenprijs, bent u een zakelijke klant? Log dan in voor uw prijzen.

EUR 123,36 incl. BTW

Geoptimaliseerde RVS panhaak met ribbeling, juiste dikte, CE keurmerk en EN testrapport.

Juiste dikte en hardheid RVS: De panhaak met een 3 mm dikte is gemaakt van RVS (AISI) 304 draad gemaakt. De panhaak is van een harder materiaal gemaakt dan de panhaak van een fabrikant uit Polen en China en is van een zachter materiaal gemaakt dan een andere fabrikant uit Duitsland. De sterkte materiaal is speciaal uitgezocht om de hoogst haalbare Newton trekwaarde te behalen. Is sterkte van het materiaal te slap, dan buigt de panhaak te veel mee. Is het materiaal te sterk, dan kan de panlat splijten.

Ribbeling en spijker: De ribbeling in de spijker is verfraaid en verbeterd. De punt zit niet in het midden, maar op de juiste plek waar de panhaak de meeste druk van de spijkerkant op komt. De verbeterde ribbeling in combinatie met de juiste puntafwerking is de trekwaarde nog hoger!

EN-Testrapport: Panhaken dienen te voldoen aan alle Europese Normeringen. Deze panhaken hebben een officieel EN-14437 testrapport of zijn op projectbasis aan te vragen en voldoen aan alle wettelijke eisen.

Buiging panhaak: Het buig gedeelte dat de dakpan op zijn positie laat houden is ook verbeterd. De buiging maakt meer contact met de dakpan, waardoor er meer grip op de dakpan is.

Verpakking: Op de verpakking direct zichtbaar op welke type dakpan de haak toepasbaar is (onafhankelijke vermelding) Verpakking 500 st. per emmer.

Haaklengtes geoptimaliseerd: In de afgelopen jaren zijn er door verschillende fabrikanten aanpassingen gemaakt in de haaklengtes. Dit heeft voornamelijk te maken dat de Duitse panlatten dikker zijn, waardoor er andere maten bij een specifieke dakpan horen dat in het verleden was voorgeschreven.

Hulp nodig bij inslagdiepte? De ribbeling op de panhaak loopt door tot de afstand dat in de panlat dient te worden geslagen. Zie je de laatste ribbeling in de panlat gaan? Dan is de panhaak juist ingeslagen. Echter komt in de praktijk geregeld voor dat niet alle panhaken in combinatie met alle type dakpannen die daarvoor toepasbaar zijn, even diep in de panlat kan worden geslagen. Dit is helaas een utopie.

Copyright www.materialenvoordebouw.nl 2023