Betaalmethoden

BETAALMETHODEN

Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijke betaalmiddelen.

IDEAL:

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. 
 
Belfius en Bancontact:
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
 
Creditcard:
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen creditcard. 
 
Paypal: meerkosten 2% over het totale bedrag exclusief btw
Deze betaalmethode is alleen mogelijk met een eigen Paypal account. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen Paypal rekening. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
 
FACTUUR/BETALING VOORAF EN ACHTERAF:
Betalen vooraf en achteraf binnen 14 dagen via overschrijving is mogelijk. 
Roof & Tool Products B.V. kan uw liquiditeit controleren door gebruik Creditsafe(nl.).
Indien u in een voorzichtig/risico score van 0-26 valt, kunt u worden benaderd om vooraf te betalen.


REMBOURS:
Betalen onder rembours betekent dat u contant aan de koerier betaalt. U dient ervoor te zorgen dat u voldoende gepast geld in huis heeft om de betaling van het pakket te kunnen voldoen. Aan het betalen onder rembours zijn extra kosten verbonden. 
Copyright www.materialenvoordebouw.nl 2019