Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: (+31) 085 06 45 34 6

dakvoetprofiel

Met een dakvoetprofiel beschermt u uw dak tegen de elementen. Bij Materialenvoordebouw.nl bieden wij verschillende dakvoetprofielen aan, waaronder vogelwerende varianten. Deze zijn voorzien van vogelschroot, en beschermen niet alleen tegen vocht, maar ook tegen ongewenste vogels en ongedierte. Bekijk snel ons assortiment en vind uw dakvoetprofiel

Meer informatie

5 Producten

Wat is een dakvoetprofiel?

Een dakvoetprofiel is een essentieel onderdeel van elk dak. Een dakvoetprofiel wordt aangebracht om uw dakvoet, de onderkant van een hellend dak, te beschermen. En dat is nodig, want vocht en UV-straling kunnen de nodige schade aanrichten aan uw dak, die in het ergste geval leiden tot een verzwakking van uw dakconstructie. 

Daarnaast kunnen de juiste profielen ook ventilatie bieden. Door deze ruimte tussen de dakpannen en het dakbeschot, kan lucht vrij circuleren terwijl uw constructie toch beschermd blijft. Hierdoor kan vocht makkelijker afgevoerd worden en condensatie worden verminderd. Bescherm uw dak en bestel snel een dakvoetprofiel!

Ons assortiment dakvoetprofielen

Op Materialenvoordebouw.nl bieden wij een breed assortiment dakvoetprofielen. Zo vindt u bij ons ook onderpanprofielen, die de onderste panlat tegen opspattend water beschermen. Recht onder uw dakrand hangt namelijk uw dakgoot. Bij heftige neerslag, dat in Nederland geen uitzondering is, bent u zo beter beschermd tegen schade op de lange termijn.

Ook zijn uw dakpannen en dakgoot zo strak op elkaar aangesloten.

Maar dakvoetprofielen worden niet alleen gebruikt om uw dak te beschermen tegen de elementen. Wat dacht u bijvoorbeeld van vogels en ongedierte zoals muizen? Vooral als het weer tegenzit, is een dak een aantrekkelijke plek om te gaan nestelen.

Dakvoetprofielen tegen vogels

Om schade door vogels tegen te gaan, bieden wij ook vogelwerende dakvoetprofielen aan. Het afwerende aspect zit hem hier in de flexibele kammen die u op deze producten ziet staan. Deze kammen hebben een dubbele functie:

  • Afschrikmiddel tegen nestelen – De constructie van dit type dakvoetprofiel en met name de flexibele kammen, zijn zo ontworpen dat nestelen onmogelijk wordt. De kammen vormen namelijk een fysieke barrière waarop er geen plaats is voor nesten.
  • Afsluiten van naden en kieren – Daarnaast sluit dit dakvoetprofiel effectief naden en kieren langs de dakvoet af. En dat is goed nieuws, want dit betekent dat vogels en ander ongedierte hier niet tussen kunnen komen!

Met deze dubbele functie bieden onze profielen voldoende bescherming tegen ongewenste vogels en ander ongedierte. Daardoor blijft uw dak vrij van schade en overlast! 

Wilt u binnenkort ook profiteren van de preventieve werking van onze producten? Bestel dan snel uw dakvoetprofiel!

Materialenvoordebouw.nl: uw partner in bouwen

Of u nu op zoek bent naar een dakvoetprofiel, boldraadroosters of uw dak wilt renoveren met dakcoating of meer, Materialenvoordebouw.nl is uw partner in bouwen! Ons team van bouwprofessionals staat klaar met deskundig advies dat u nergens anders vindt. Door ons uitgebreide assortiment dat is voorzien van gedetailleerde beschrijvingen, zorgen we ervoor dat u precies vindt wat u zoekt, zonder gedoe.

Bij Materialenvoordebouw.nl draait het niet alleen om kwaliteit en gemak, maar ook om betaalbaarheid. Wij bieden scherpe prijzen, zonder in te leveren op kwaliteit. Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons team van professionals! 

Bestel uw dakvoetprofiel op Materialenvoordebouw.nl

Met een dakprofiel beschermt u uw dak tegen de elementen en ongewenste gasten. Op Materialenvoordebouw.nl vindt u een divers assortiment dat niet alleen uw dak beschermt tegen vocht en UV-straling, maar ook ventilatie biedt en zorgt voor een betere luchtcirculatie.

Kiest u voor Materialenvoordebouw.nl, dan kiest u voor een betrouwbare partner in bouwen, die kwaliteit, gemak en betaalbaarheid laten samenkomen. Voor 12.00 uur besteld = de volgende werkdag geleverd. Bescherm uw dak vandaag nog en bestel hier het juiste type dakvoetprofiel!

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!