Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: (+31) 085 06 45 34 6

Bladvangers

Een bladvanger voorkomt dat bladeren de dakgoot of regenpijp verstoppen. Materialenvoordebouw levert hoge kwaliteit bladvangers in diverse formaten. Bekijk hieronder ons complete aanbod aan bladvangers. Bladvanger voor dakgoot en regenpijp Een bladvanger is de ultieme oplossing voor het voorkomen dat bladeren de dakgoot of regenpijp verstoppen. Materialenvoordebouw levert diverse soorten... Meer informatie

11 Producten

Een bladvanger voorkomt dat bladeren de dakgoot of regenpijp verstoppen. Materialenvoordebouw levert hoge kwaliteit bladvangers in diverse formaten. Bekijk hieronder ons complete aanbod aan bladvangers.

Bladvanger voor dakgoot en regenpijp

Een bladvanger is de ultieme oplossing voor het voorkomen dat bladeren de dakgoot of regenpijp verstoppen. Materialenvoordebouw levert diverse soorten bladvangers die bij veel verschillende soorten hemelwaterafvoeren passen.

Onze gootdrain bladvangers zijn bijvoorbeeld geschikt voor dakgoten. Voor de regenpijp raden wij onze boldraadroosters aan. Deze kunt u simpelweg in het afvoergat van de pijp plaatsen. Ook zijn onze pe bladvangers hier uitermate geschikt voor. 

Voordelen en toepassingsmogelijkheden van bladvangers

Door de toepassing van de bladvanger gaat uw dakgoot of regenpijp vele malen langer mee. Normaal gesproken druppelt het water constant op dezelfde plaats, wat niet de bedoeling is. Hierdoor wordt namelijk het zink plaatselijk aangetast. Door het Gootdrain gaas wordt het water beter verspreid.

Door het kunststof element kan de bladvanger op allerlei verschillende manieren in de dakgoot worden aangebracht. Zo kunnen ze ook op allerlei verschillende typen dakgoten toegepast worden.

Onze bladvangers zijn verkrijgbaar met een afmeting van Ø 45 cm. De pe modellen zijn verkrijgbaar in 80×100 mm en 100×100 mm.

De 5 beste tips om een bladvanger in de dakgoot te verwerken

  1. Haal de dakgoot leeg van vuil en bladeren.
  2. Leg de vanger in de dakgoot. Indien lengtes naast elkaar worden geplaatst, zorg voor een overlap van minimaal 5 cm.
  3. Knip de ingang van de regenpijp vrij.
  4. Om een naadloze dichtheid te creëren aan de zijkant, dien je de vanger in te knippen en om te buigen.
  5. Zorg te allen tijde voor uw eigen veiligheid als u de vanger plaatst. Doe dit doormiddel van een trap, steiger of dak. 

Bladvanger kopen gaat snel en eenvoudig

Een bladvanger kopen gaat snel en eenvoudig online. Wij leveren onze producten in Nederland en België. Retourneren is gratis. Bovendien heeft u bij al onze producten 10 jaar fabriekgarantie!

In het geval van vragen kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 085 064 5346 of via het E-mail: info@materialenvoordebouw.nl. Ons team van professionals staat klaar om u advies te geven bij uw keuze. Heeft u wel al een keuze weten te maken? Bestel vandaag nog voor uw dakgoot of regenpijp een bladvanger.

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!