Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: (+31) 085 06 45 34 6

Vogelwering

Heeft u last van vogels op uw dak? Dan is het verstandig om vogelwering aan te brengen. Materialenvoordebouw.nl heeft ruim keuze uit hoge kwaliteit Solarguard Pro vogelwering en duivenwering voor uw dak. Bestelt u voor 14.00 uur? Dan verzenden wij het dezelfde werkdag. Bekijk hieronder ons assortiment aan vogelwering. Vogelwering... Meer informatie

8 Producten

Heeft u last van vogels op uw dak? Dan is het verstandig om vogelwering aan te brengen. Materialenvoordebouw.nl heeft ruim keuze uit hoge kwaliteit Solarguard Pro vogelwering en duivenwering voor uw dak. Bestelt u voor 14.00 uur? Dan verzenden wij het dezelfde werkdag. Bekijk hieronder ons assortiment aan vogelwering.

Vogelwering beschermt uw dakgoot, dakpannen en zonnepanelen

Vogelwering is belangrijk om uw dakgoot, dakpannen en zonnepanelen te beschermen tegen allerlei soorten vogels. Vogels kunnen namelijk nesten bouwen in uw dak of uw dakbedekking beschadigen. Daarnaast kunnen ze ook zorgen voor stank- en geluidsoverlast. In de ergste gevallen kunnen ze zelfs lekkage veroorzaken.

Om deze ellende te voorkomen is het dus een goed idee om vogelwering voor uw dakgoot of dakpannen te installeren. Hier zijn 6 voordelen voor u op een rijtje:

  1. Het sluit aan op iedere dakpan
  2. Voorkomt schade aan daken en zonnepanelen
  3. Optimale ventilatie blijft behouden voor het beste rendement
  4. Minder last van nestafval met verstopping in de dakgoot als gevolg
  5. Geen geluidsoverlast van vogels
  6. Schone mooie uitstraling op het dak en de zonnepanelen door minder uitwerpselen van de vogels en duiven

Hiernaast raden wij ook onze vogelschroten aan. Dit product voorkomt dat vogels zich nestelen onder uw dak of dakgoot. Beveilig uw dak en zonnepanelen tegen ongedierte en bestel onze vogelwering.

Solarguard vogelwering

De vernieuwde Solarguard Pro vogelwering heeft een hoogte van 15 cm en iwordt geleverd met bevestigingsklemmen. Het type klem is afhankelijk van de dikte van het zonnepaneel. Laat eerst uw zonnepanelen plaatsen. Daarna kunnen de afmetingen worden opgevraagd bij de leverancier of installateur. Zijn de zonnepanelen al geplaatst, dan kunt u dit mogelijk ook bij de desbetreffende installateur opvragen.

We adviseren de Solarguard Pro uit ervaring van diverse installateurs. De kam lengte van 15 cm sluit mooi aan op de dakpan en de bevestigingsklemmen zijn snel toepasbaar en verbinden optimaal de vogelwering aan het zonnepaneel.

Bij een set van 20 meter worden standaard 4 hoekstukken meegeleverd. De bevestigingsklemmen zijn niet los leverbaar, aangezien deze worden meegeleverd bij de sets.

Hoe leveren wij een set aan?

We leveren de Solarguard Pro® aan met alle benodigde kunststof bevestigingen (5 klemmen per meter) en een vogelwering met een hoogte van 15 cm. Hoekstukken zijn bij de Solarguard Pro® 20 meter inclusief. Bij de sets van 5 meter en 10 meter zijn de hoekstukken apart leverbaar. Het is dé oplossing om schade aan daken en zonnepanelen te voorkomen en zo uw rendement te verhogen.

Vogelwering kopen bij Materialenvoordebouw.nl

Voor hoogwaardige bouwmaterialen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan bekend om onze scherpe prijzen en snelle service. Wij leveren in Nederland én België.

Onder elk product op onze website staat een beschrijving. Heeft u toch nog vragen over onze producten? Stuur dan een mail naar info@materialenvoordebouw.nl of bel naar 085 064 5346. Ons interne team van vakkundige professionals staan voor u klaar. Bestel online een nieuwe vogelwering!

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!