Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: (+31) 085 06 45 34 6

vogelschroot

Vogelschroot wordt gebruikt om te voorkomen dat vogels zich nestelen onder uw dak of in uw dakgoot. Door het plaatsen van het schroot tegen vogels, voorkomt u dat er schade aan het dak ontstaat.  De voordelen van vogelschroot plaatsen Het monteren van vogelschroot ter bescherming van de dakvoet is verplicht... Meer informatie

4 Producten

Vogelschroot wordt gebruikt om te voorkomen dat vogels zich nestelen onder uw dak of in uw dakgoot. Door het plaatsen van het schroot tegen vogels, voorkomt u dat er schade aan het dak ontstaat. 

De voordelen van vogelschroot plaatsen

Het monteren van vogelschroot ter bescherming van de dakvoet is verplicht volgens het Bouwbesluit 2003. De reden hiervoor is dat de schroten voorkomen dat ratten en muizen zich kunnen nestelen en zo ziekten kunnen verspreiden. 

Het plaatsen van de schroten biedt u echter ook een aantal andere belangrijke voordelen: 

  • Behoud van dak en gevel, dus duurzaam
  • Levert een besparing van onderhoudskosten voor dak en gevel op
  • Geen geluidsoverlast van ongedierte en vogels
  • Zorgt voor een nette uitstraling van uw woning of bedrijfspand

Aandachtspunten bij montage

Om de voordelen van de schroten optimaal te benutten, moeten de schroten juist worden gemonteerd. De bijgeleverde instructie maakt duidelijk hoe dit in zijn werk gaat. 

Voordat u echter aan de slag gaat met de montage, is het belangrijk de juiste voorzorgsmaatregelen te treffen. Het montageproces voor het plaatsen van de schroten tegen vogels begint met het verwijderen van vuil aan de dakvoet. Het gaat hierbij om vogelnesten, bladeren en ander vuil. 

Daarnaast is het verstandig de bovenste rand van de gevel te reinigen. Na het installeren van de vogelschroten kunt u hier namelijk minder goed bij. Dit is tevens het moment om de kwaliteit van de dakvoet en gevel te controleren. Voer eerst de nodige reparaties uit voordat u de schroten plaatst. 

Vogelschroot kopen bij Materialenvoordebouw.nl

Bij materialenvoordebouw.nl zit u goed, als u op zoek bent naar scherp geprijsde bouwmaterialen. Doordat wij vele materialen op voorraad hebben, kunnen wij uw bestelling snel leveren in zowel Nederland als België. Niet tevreden of niet het juiste product besteld? Geen probleem, bij ons kunt u gratis retourneren. 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, omschrijven we onze producten zo goed als mogelijk op onze website. Mist u echter informatie, of weet u niet zeker welke u moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met een duidelijk advies over al onze producten, inclusief vogelschroot. 

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!