Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: (+31) 085 06 45 34 6

Montagelijm

Montagelijm nodig voor een klus? Materialen voor de Bouw levert diverse kwaliteit lijmen en kit, waardoor schroeven niet meer noodzakelijk zijn. Denk aan topmerken zoals High Tack, Joint Fix en Tixoplast. Bekijk hieronder ons volledig assortiment aan montagelijmen. Kitten en lijmen met Joint Fix, High Tack of Tixoplast In ons... Meer informatie

3 Producten

Montagelijm nodig voor een klus? Materialen voor de Bouw levert diverse kwaliteit lijmen en kit, waardoor schroeven niet meer noodzakelijk zijn. Denk aan topmerken zoals High Tack, Joint Fix en Tixoplast. Bekijk hieronder ons volledig assortiment aan montagelijmen.

Kitten en lijmen met Joint Fix, High Tack of Tixoplast

In ons assortiment vindt u lijmen die geschikt zijn voor diverse doeleinden. Joint Fix is een hoogwaardig verhardend voegen reparatiemiddel op basis van acrylaatdispersie voor voegen tussen metselwerk in binnen- en buitenmuren. Het is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam repareren van nieuwe of beschadigde voegen tussen gevelmetselwerk en steenstrips.

High Tack is een hoogwaardige professionele constructie- en montagelijm met een extreem hoge aanvangshechting op basis van hybride technologie, die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Het is een universele lijm geschikt voor het verlijmen van veel verschillende bouwmaterialen.

Tenslotte leveren we Tixoplast. Dit is een duurzaam, universeel inzetbaar afdichtingsmiddel en kleefpasta op basis van bitumen en geselecteerde elastomeren, die zeer goed hecht op vele materialen, zelfs op niet zuigende vochtige ondergronden. U kunt het gebruiken bij het aanbrengen van isolatieplaten of voor het afdichten van dak- en gootreparaties. 

Montagelijm online bestellen

Materialen voor de Bouw is dé leverancier van kwaliteit bevestigingsmaterialen. Wij staan bekend om onze snelle service en scherpe prijzen! Wij leveren onze producten in Nederland en België. 

Heeft u nog een vraag over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op en stuur een mail naar info@materialenvoordebouw.nl of bel naar 085 064 5346. Ons professionele team staat u met veel plezier te woord om u te adviseren! Weet u precies wat u zoekt? Bestel vandaag nog online kwaliteit montagelijm bij Materialen voor de Bouw.

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!