Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: (+31) 085 06 45 34 6

Sneeuwvangers

Een sneeuwvanger nodig om uw dakpannen mee te beschermen? Materialenvoordebouw.nl levert reksystemen voor een scherpe prijs. Bereidt uzelf voor op de winter en investeer in een goede sneeuwvanger. Sneeuwvangers voor de winter Door sneeuwval in de dakgoot (te veel gewicht) kan de dakgoot beschadigen en in extreme gevallen kan de... Meer informatie

Enig resultaat

Een sneeuwvanger nodig om uw dakpannen mee te beschermen? Materialenvoordebouw.nl levert reksystemen voor een scherpe prijs. Bereidt uzelf voor op de winter en investeer in een goede sneeuwvanger.

Sneeuwvangers voor de winter

Door sneeuwval in de dakgoot (te veel gewicht) kan de dakgoot beschadigen en in extreme gevallen kan de dakgoot zelfs naar beneden vallen. Om dit te voorkomen raden wij u aan om sneeuwvangers te installeren. Vooral als u zonnepanelen op het dak heeft. Hier glijdt de sneeuw namelijk snel vanaf, wat in de dakgoot terecht kan komen.

Materialenvoordebouw.nl biedt sneeuwvangers aan. Deze worden geleverd als complete set, inclusief rekken, verbindingsstukken en ophangbeugels. Deze set kan worden bevestigd op een extra regel die boven de pannen rij wordt aangebracht. 

Het is geschikt voor keramische en betonnen dakpannen. Voorkom tijdens de winter een hoop narigheid door op tijd een sneeuwvanger te installeren.

Sneeuwvangers kopen

Sneeuwvangers kopen gaat snel en eenvoudig online via onze webshop. Materialenvoordebouw.nl levert hoge kwaliteit bouwmaterialen voor schappelijke prijzen. Bent u bijvoorbeeld van plan om op dak te gaan werken? Doe dit met onze dakveiligheid producten, zoals onze looproosters en ladderhaken. 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via de mail of telefoon. Ons team vol professionals staat voor u klaar. Is verder alles duidelijk? Bestel dan vandaag een gloednieuwe sneeuwvanger!

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!