Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: (+31) 085 06 45 34 6

Boldraadroosters

Op zoek naar een boldraadrooster voor de regenpijp? Materialenvoordebouw.nl levert hoge kwaliteit boldraadroosters voor schappelijke prijzen. Deze bolle roosters bieden bescherming tegen vuil en vogels. Daarnaast voorkomen ze verstoppingen. Bekijk hieronder ons volledig aanbod boldraadroosters. Boldraadrooster voor de regenpijp Een boldraadrooster is een essentieel onderdeel in het afvoeren van regenwater.... Meer informatie

7 Producten

Op zoek naar een boldraadrooster voor de regenpijp? Materialenvoordebouw.nl levert hoge kwaliteit boldraadroosters voor schappelijke prijzen. Deze bolle roosters bieden bescherming tegen vuil en vogels. Daarnaast voorkomen ze verstoppingen. Bekijk hieronder ons volledig aanbod boldraadroosters.

Boldraadrooster voor de regenpijp

Een boldraadrooster is een essentieel onderdeel in het afvoeren van regenwater. Dit rooster zorgt er namelijk voor dat grove stukken niet in uw regenafvoer netwerk komen te zitten en daar voor verstoppingen gaan zorgen. Met een boldraadrooster voorkomt u in de toekomst problemen die u liever niet wilt krijgen. Deze roosters zijn uitstekend geschikt bij regelmatig onderhoud.

De aangegeven maat is de maat van de buis of afvoer waar het rooster in moet.  De aansluitmaat is universeel, want dit type rooster is makkelijk te verbuigen. Staat de maat van uw afvoer er niet bij, kies dan de eerst volgende maat daarboven. U kunt kiezen uit de volgende afmetingen boldraadroosters:

  • 50 mm, 60 mm, 70 mm
  • 80 mm, 90 mm, 100 mm
  • 110 mm, 120 mm, 130 mm

Wat betekent gegalvaniseerd? 

Gegalvaniseerd wil zeggen dat de boldraadroosters van staal zijn gemaakt waarop een laagje zink is aangebracht. Het laagje zink zorgt ervoor dat het rooster niet gaat roesten.

Het voordeel van deze variant is dat de boldraadrooster iets flexibeler is dan een reguliere exemplaar. Hierdoor is het eenvoudiger te plaatsen of aan te passen op de benodigde maat.

Boldraadrooster online bestellen

Een boldraadrooster online bestellen gaat snel en eenvoudig via onze webshop. Dit product leveren we per doos van 50 stuks, of los verpakt. Door een ruime voorraad boldraadroosters kan de levering snel bij jou worden uitgeleverd in Nederland of België!

Zit u nog met een vraag over dit product? Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 085 064 5346 of de mail info@materialenvoordebouw.nl. Wij zullen u spoedig te woord staan. Heeft u al een product op het oog? Bestel dan vandaag nog een boldraadrooster.

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!