Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: (+31) 085 06 45 34 6

Looproosters

Heeft u een looprooster nodig? Materialenvoordebouw.nl heeft wat u zoekt! In ons assortiment vindt u hoogwaardige looprooster sets. Wij leveren onze producten in Nederland en België. Kies voor veiligheid met onze looproosters! Een looprooster voor een veilig dak Veilig op het dak werkzaamheden uit kunnen voeren? Dan is de looprooster... Meer informatie

6 Producten

Heeft u een looprooster nodig? Materialenvoordebouw.nl heeft wat u zoekt! In ons assortiment vindt u hoogwaardige looprooster sets. Wij leveren onze producten in Nederland en België. Kies voor veiligheid met onze looproosters!

Een looprooster voor een veilig dak

Veilig op het dak werkzaamheden uit kunnen voeren? Dan is de looprooster set met 2 ophangbeugels het perfecte product! In 2012 zijn er aparte regels gekomen voor verbouw en renovatie. Hierdoor werd het moeilijker om werkzaamheden op het dak uit te voeren. Het uitvoeren van deze werkzaamheden kan noodzakelijk zijn voor onder andere reparatie, inspectie en onderhoud.

Uiteindelijk is de eigenaar van het gebouw of huis verantwoordelijk voor veilige werkomstandigheden tijdens het klussen. Looproosters kunnen u hier dus bij helpen. Met het plaatsen van een set is het veiliger voor bijvoorbeeld een schoorsteenveger.

Technische gegevens

Bij onze metalen looprooster sets worden 2 ophangbeugels geleverd. Hierbij komt ook een complete schroeven & moeren set bij. Deze set kan geleverd worden in een doos of ingeseald. Het is maar net wat u het liefste heeft!

Deze set kunt u op verschillende punten van het dak aanbrengen en is vrijwel op elke dakpan toepasbaar. De 2 beugels die bij de set geleverd worden kunnen worden ingesteld voor dakhellingen tussen de 15° en 60°.

Looproosters kopen?

Looproosters kopen doet u bij Materialenvoordebouw.nl. Wij leveren voordelige producten direct uit voorraad. Zo heeft u uw bestelling snel in huis. Wij leveren in Nederland en België. 

Aangezien wij ons assortiment volledig online aanbieden betaalt u verder geen onnodige kosten. Heeft u nog vragen over dit product of over andere producten? Neem dan contact met ons op via de telefoon of email. Onze specialisten helpen u graag verder. Koop vandaag nog online een looprooster.

 

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!