Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: (+31) 085 06 45 34 6

Ladderhaken

Een ladderhaak kopen doet u bij Materialenvoordebouw.nl. Wij leveren kwaliteit ladderhaken in diverse maten door heel Nederland en België. Voorkom ongelukken op uw dak en bestel een stevige ladderhaak. Een ladderhaak voor een veilig dak Met een ladderhaak kunt u veilig op uw dak komen. Met deze handige haken kunt... Meer informatie

3 Producten

Een ladderhaak kopen doet u bij Materialenvoordebouw.nl. Wij leveren kwaliteit ladderhaken in diverse maten door heel Nederland en België. Voorkom ongelukken op uw dak en bestel een stevige ladderhaak.

Een ladderhaak voor een veilig dak

Met een ladderhaak kunt u veilig op uw dak komen. Met deze handige haken kunt u een trap of ladder snel eenvoudig vastzetten. Onze haken zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal. U heeft keuze uit meerdere kleuren, waaronder:

  • Wit
  • Zwart
  • Rood

Onze ladder- en veiligheidshaken zijn ideaal voor pannendaken. Door de ladder- en veiligheidshaak op zorgvuldig te bepalen punten op het dak te monteren is het met dakladders en veiligheidslijnen mogelijk om op een veilige manier de daken te betreden. 

De ladderhaken voldoen aan de scherpere wettelijke eisen van 2017 (EN-517 norm).

Kwaliteit bouwmaterialen kopen

Hoge kwaliteit ladderhaken en andere bouwmaterialen vindt u bij Materialenvoordebouw.nl. Wij garanderen scherpe prijzen en een uitstekende service! Wij zijn leverancier in Nederland en in België.

Heeft u nog vragen over ons assortiment? Stuur dan een email naar info@materialenvoordebouw.nl of bel naar 085 064 5346. Ons team van professionals helpt u graag verder. Ga veilig te werk en bestel online een ladderhaak.

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!