Bladvangers » Boldraadrooster regenpijp

Boldraadrooster verzinkt 80-90-100 mm

U ziet de consumentenprijs, bent u een zakelijke klant? Log dan in voor uw prijzen.

EUR 1,89 incl. BTW

Op zoek naar een boldraadrooster?

Een boldraadrooster is een essentieel onderdeel in het afvoeren van regenwater. Dit rooster zorgt ervoor dat grove stukken niet in uw regenafvoernetwerk komen te zitten en daar voor verstoppingen gaan zorgen. Met een boldraadrooster voorkomt u in de toekomst problemen die u liever niet wilt krijgen. Deze boldraadroosters zijn uitstekend geschikt bij regelmatig onderhoud.

De aangegeven maat is de maat van de buis of afvoer waar het rooster in moet.  De aansluitmaat is universeel, want een boldraadrooster is makkelijk te verbuigen. Staat de maat van uw afvoer er niet bij, kies dan de eerst volgende maat daarboven.

Gegalvaniseerd wil zeggen dat de boldraadroosters van staal zijn waarop een laagje zink is aangebracht. Het laagje zink zorgt er voor dat het boldraadrooster niet gaat roesten.

Het voordeel van deze variant is dat de boldraadrooster iets flexibeler is dan de reguliere boldraadrooster. Hierdoor is de boldraadrooster eenvoudiger te plaatsen of aan te passen op de benodigde maat.

De boldraadroosters leveren we per doos van 50 stuks, of los verpakt. Door een ruime voorraad boldraadroosters kan de levering snel bij jou worden uitgeleverd!

Copyright www.materialenvoordebouw.nl 2023