Herroepingsrecht

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling neemt Materialenvoordebouw.nl de retourkosten voor eigen rekening. Het kost u dus niks!
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

De ondernemer vergoedt alle product betalingen van de consument, inclusief retourskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. De consument betaald enkel de verzendkosten van de bestelde levering. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

 

Hoe kunt u uw bestelling retourneren?

1. Verpak de bestelling, zodat er geen schade ontstaat.

2. Plaats de factuur of pakbon in de verpakking met uw Iban rekeningnummer en tenaamstelling

3. Breng het pakket naar een desbetreffende PostNL locatie en stuur het pakket af

4. Na ontvangst nemen we uw retournering in behandeling en zal het bedrag z.s.m. worden gecrediteerd, met een maximum van 14 dagen. De retourkosten van 6,95 worden bovenop het factuurbedrag/retourbedrag aan u overgemaakt.

Copyright www.materialenvoordebouw.nl 2017, development: Amnius