Over ons

De start van Roof & Tool Products / www.materialenvoordebouw.nl

Er zijn zoveel diverse bouwmaterialen leverbaar, maar welke heb je nodig? Eigenlijk zijn er maar weinig websites die producten vergelijken en duidelijk aangeven waarvoor het product exact toepasbaar is. Vaak is wel op een website of webshop te zien wat basis informatie en proberen desbetreffende webshops actie tot verkoop te stimuleren.

Doordat we zelf hebben ervaren hoe lastig het soms is om te vergelijken en exact te weten welk product je nodig hebt, of juist welke product misschien wel beter bij jou past is Roof & Tool Products B.V. na 3 jaar actief te zijn op de markt, begonnen in februari 2017 met een website/webshop en levertt het een groot en ruim assortiment met diverse informatie. Juist informatie waar wij als medewerker tegenaan liepen in het verleden. Dus bijvoorbeeld informatie welke kit of lijm je nodig hebt, welke loodvervanger voor mij het fijnste is om mee te werken, prijzen vergelijken op 1 website, omgeacht of we de goedkoopste zijn.

Diverse informatie staat tegenwoordig online, zoals informatie bij kit/lijm en loodvervangers. Extra informatie over andere producten blijven we verzamelen en plaatsen we op de website, zodat jij zo goed geholpen wordt, waar wij in het verleden tegenaan liepen.

We blijven ons ontwikkelen in nieuwe producten, informatie over het huidige assortiment en productinformatie van producten die wel op de markt leverbaar zijn, maar niet aanbieden door onze expertise in prijs/kwaliteit verhouding.

 

Roof & Tool Products B.V. is online leverancier en webshop in dak- en bouwmaterialen met ruim 800 artikelen voor het hellende dak. Binnenkort ook platte dakproducten leverbaar en breiden ons uit naar meer dan 1.500 producten, waarvan we 95% van alle producten de volgende werkdag kunnen uitleveren (m.u.v. weekend bestellingen).

In samenwerking met Fleck uit Duitsland is Roof & Tool Products B.V. distribiteur van Nederland en België. Daarnaast biedt Roof & Tool Products B.V. producten aan van andere leveranciers om een nog completer assortiment aan te bieden.

We voeren merken als MonierCox GeelenGebr. OostKloberKoramic, Fleck en Ubbink.

                                        

Roof & Tool Products B.V. kan ook producten leveren zoals hout en dakpannen. 

Afbeeldingsresultaat voor offerte icon

Vraag vandaag nog uw offerte aan via info@materialenvoordebouw.nl

Graag willen we u vrijblijvend adviseren.

 

 

De kracht van Roof & Tool Products B.V.

Deskundig advies in combinatie met goede prijs/kwaliteit verhouding en uitstekende service waar we boven verwachting willen scoren.

* Vandaag voor 15:00 uur besteld, morgen in huis (voorraad producten voorzien van vrachtwagen logo)

* Zaterdag levering 08:00 - 14:00 uur mogelijk (tot 120 cm lengtes)

* Expressor levering (levering voor 11:00 uur)

* Track & Trace

* Contant betalen bij levering of IDEAL betaling

* Bevestiging en factuur zal naar uw e-mail worden gestuurd

* Veilig bestellen met Webshop keurmerk en veilige verbindingen met herkend httpS slotje

* Vakkundig advies

* Standaard lagere prijzen bij een zakelijk account

Copyright www.materialenvoordebouw.nl 2017, development: Amnius