Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: (+31) 085 06 45 34 6

Spaanplaatschroeven

Spaanplaatschroeven nodig voor uw bouwproject? Materialenvoordebouw.nl biedt u een ruim assortiment aan kwaliteit verzinkte en rvs spaanplaatschroeven voor de scherpste prijzen. Voor 14.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden. Bekijk hieronder ons aanbod.  Voordelen van spaanplaatschroeven Spaanplaatschroeven zijn voor veel doeleinden te gebruiken. Eigenlijk is de naam achterhaald. Deze schroeven zijn... Meer informatie

4 Producten

Spaanplaatschroeven nodig voor uw bouwproject? Materialenvoordebouw.nl biedt u een ruim assortiment aan kwaliteit verzinkte en rvs spaanplaatschroeven voor de scherpste prijzen. Voor 14.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden. Bekijk hieronder ons aanbod. 

Voordelen van spaanplaatschroeven

Spaanplaatschroeven zijn voor veel doeleinden te gebruiken. Eigenlijk is de naam achterhaald. Deze schroeven zijn namelijk voor meer dan alleen spaanplaten te gebruiken. Ook voor houten ondergronden zijn ze uitermate geschikt. Vandaar dat ze tegenwoordig ook wel bekend staan als universele schroeven.

Een spaanplaatschroef heeft een scherpe punt. Het schroeven in hout wordt hierdoor soepeler. Bovendien breken ze het hout niet snel. Dit is vaak wel het geval bij andere soorten schroeven. Voorboren is niet noodzakelijk. Wel raden wij het aan bij harde houtsoorten. Ongeacht hoe dik of dun de planken zijn: wij leveren de passende spaanplaatschroeven.

Verschillende kleuren en formaten 

Ons assortiment bestaat uit diverse uitvoeringen, waaronder verzinkt, geel verzinkt en RVS spaanplaatschroeven. Verzinkt is voor binnenhuis gebruik. Geel verzinkt is voor buitenhuis gebruik en is roestwerend. RVS is voor binnen- en buitenshuis gebruik. Daarnaast is het vochtbestendig.

U kunt kiezen tussen schroeven met een platverzonken kop (PK), rondkop (RK) en tellerkop (TK). De aandrijvingen van deze schroeven zijn Torx (TX) of Pozidrive (PZ). Wij leveren modellen in meerdere formaten, waaronder:

  • 4×25 mm
  • 4×40 mm
  • 5×50 mm
  • 5×100 mm
  • 6×140 mm

Zit de juiste schroef er toch niet tussen? Neem dan een kijkje naar onze klokschroeven en spenglerschroeven.

Spaanplaatschroeven kopen?

Spaanplaatschroeven kopen doet u bij Materialenvoordebouw.nl. Wij zijn dé groothandel en leverancier van bevestigingsmaterialen en andere bouwmaterialen. Voor vakkundig advies of meer informatie over onze producten, neem gerust contact op. 

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!