Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: (+31) 085 06 45 34 6

Tijdelijke hemelwaterafvoer

Tijdelijke hemelwaterafvoer nodig voor uw dakgoot? Materialenvoordebouw.nl levert kwaliteit afvoerslangen die tijdelijk gebruikt kunnen worden. Besteld u voor 14.00 uur vandaag? Dan wordt het dezelfde werkdag verzonden. Bekijk hieronder ons assortiment tijdelijke hemelwaterafvoer. Een tijdelijke hemelwaterafvoer voor uw dakgoot Een tijdelijke hemelwaterafvoer is een soort tijdelijke regenpijp dat wordt gebruikt... Meer informatie

Enig resultaat

Tijdelijke hemelwaterafvoer nodig voor uw dakgoot? Materialenvoordebouw.nl levert kwaliteit afvoerslangen die tijdelijk gebruikt kunnen worden. Besteld u voor 14.00 uur vandaag? Dan wordt het dezelfde werkdag verzonden. Bekijk hieronder ons assortiment tijdelijke hemelwaterafvoer.

Een tijdelijke hemelwaterafvoer voor uw dakgoot

Een tijdelijke hemelwaterafvoer is een soort tijdelijke regenpijp dat wordt gebruikt als uw dakgoot nog niet is voorzien van permanente regenpijpen. Dit laatste wordt namelijk vaak in een later stadium van de bouw pas geïnstalleerd. 

Een tijdelijke HWA slang is een goedkope oplossing om voor een korte periode uw gevel te beschermen, zodat deze tijdens de bouwperiode niet wordt beschadigd. De handzame HWA rollen kunnen eenvoudig met een schaar of mesje op lengte worden gemaakt.

De tijdelijke regenwaterafvoer is toepasbaar voor afvoeren van Ø 80 tot 100 mm inclusief 2 slangenklemmen. Met deze klemmen kunt u de HWA afvoerslang aan de gootuitloop vastmaken. Als de slang tijdens de bouw niet beschadigd wordt, kan deze voor de volgende blokken opnieuw worden gebruikt. Ideaal dus, een tijdelijke hemelwaterafvoer!

 

Tijdelijke hwa eigenschappen

Hieronder staan de eigenschappen van de tijdelijke hwa:

tijdelijke hemelwaterafvoer :           70 – 100 mm

rollengte:                                  100 meter

diameter:                                     80 – 100 mm

diameter afvoer:                         7 tot 10 cm

Tijdelijke hemelwaterafvoer kopen

Een tijdelijke hemelwaterafvoer kopen gaat snel online bij Materialenvoordebouw.nl. Wij zorgen er voor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft! Wij leveren in Nederland en in België.

Heeft u nog vragen over dit product? Neem dan vooral contact met ons op via het telefoonnummer 085 064 5346 of via de mail info@materialenvoordebouw.nl. Wacht niet te lang en bestel vandaag een tijdelijke hemelwaterafvoer.

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!