Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: (+31) 085 06 45 34 6

Zonnepaneel vogelwering

De vernieuwde Solarguard Pro heeft een hoogte van 15 cm en is tegenwoordig leverbaar in 2 versie bevestigingsklemmen. Het type klem is afhankelijk van de dikte van het zonnepaneel. Laat je zonnepanelen plaatsen, dan kunnen de afmetingen worden opgevraagd bij de leverancier of installateur. Zijn de zonnepanelen al geplaatst, dan... Meer informatie

9 Producten

De vernieuwde Solarguard Pro heeft een hoogte van 15 cm en is tegenwoordig leverbaar in 2 versie bevestigingsklemmen. Het type klem is afhankelijk van de dikte van het zonnepaneel. Laat je zonnepanelen plaatsen, dan kunnen de afmetingen worden opgevraagd bij de leverancier of installateur. Zijn de zonnepanelen al geplaatst, dan kunt u dit mogelijk ook bij de desbetreffende installateur opvragen.

We adviseren de Solarguard Pro uit ervaring van diverse installateurs. De kamlengte van 15 cm sluit mooi aan op de dakpan en de bevestigingsklemmen zijn snel toepasbaar en verbinden optimaal de vogelwering aan het zonnepaneel.

Bij een set van 20 meter worden standaard 4 hoekstukken meegeleverd. De bevestigingsklemmen zijn niet los leverbaar, aangezien deze worden meegeleverd bij de sets.

Hieronder een overzicht met al door ons opgezochte zonnepanelen.

Klik hier voor een overzicht van zonnepanelen met de afmetingen.

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!