Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: (+31) 085 06 45 34 6

Dakcoating

Dakcoating nodig om uw dak waterdicht te maken? Materialenvoordebouw.nl levert vloeibare dakcoatings voor veel diverse toepassingen. Keuze uit verschillende kleuren. Bekijk ons assortiment aan dakcoating hieronder.

Meer informatie

5 Producten

Voordelen van dakcoating

Dakcoating wordt tegenwoordig steeds populairder. Het is een ideaal product om uw dak waterdicht te maken. Daklekkage is een veel voorkomend probleem met veel schade als gevolg. Onze Rust-Oleum Fillcoat waterproof dakcoating dicht het lek meteen! Daarnaast kunt u het gebruiken voor renovatie van dakpannen en schoorsteenafdekking.

Dit product heeft de volgende voordelen:

  • Het dak wordt beter bestand tegen vuil en water;
  • UV straling wordt tegengehouden;
  • Mos en algen kunnen niet groeien;
  • Het verlengt de levensduur van uw dak;
  • Dakpannen coaten is goedkoper dan nieuwe dakbedekking laten plaatsen;
  • Het dak oogt mooier.

Bent u van plan zonnepanelen te nemen? Dan is het zeer verstandig om het dak eerst te coaten. Materialenvoordebouw.nl levert ook zonnepanelen toebehoren voor een goede installatie en onderhoud. Bescherm uw dak met kwaliteit dakcoating.

Verschillende soorten dakcoating

U kunt kiezen tussen dakcoating met vezels of zonder vezels. Onze coating met vezels zijn ideaal om daken en dakgoten met gaten en scheuren tot 2 mm waterdicht te maken. Bovendien is het bij koud en regenachtig weer ook verwerkbaar. Het blijft flexibel in hete en koude omstandigheden. 

Voordat u dit product gebruikt raden wij aan om alle losse deeltjes en vuil op u dak eerst te verwijderen. Breng vervolgens de coating dwarsrichting aan op de scheuren. 

De coating zonder vezels verzorgen een dikke waterdichte coating. Daarnaast fungeert het als een uitstekende hechting op verschillende ondergronden. Voor de renovatie van verweerde daken en broze daken met loszittende deeltjes is het perfect geschikt. Beide soorten zijn eenvoudig aan te brengen met kwast, roller of airless verfspuit.

Voor welke daken is coating geschikt?

Dakcoating is in principe te gebruiken op elk type dakbedekking. Naast dakpannen kunt u de volgende daken behandelen:

  • Rieten daken
  • Golfplaten
  • Leien
  • Bitumen

Wij leveren onze coating met grijze, lichtgrijze en zwarte kleuren. Wij raden aan de kleur te kiezen die mooi oogt bij uw dak. 

Dakcoating aanbrengen: hoe werkt dat?

Zoals we al eerder hebben benoemd is het belangrijk om het dak eerst te reinigen. Over het algemeen wordt hiervoor een hogedrukreiniger met reinigingsmiddelen gebruikt. Zodra het dak is opgedroogd, kunt u het dak met biocide behandelen. Dit zorgt ervoor dat micro-organismen van uw dak verwijderd worden.

Vervolgens kan de coating in twee lagen worden aangebracht. Gebruik hiervoor een kwast, roller of verfspuit. Bent u van plan om de dakcoating zelf aan te brengen? Doe dit dan veilig! Bekijk daarvoor onze dakveiligheid producten voor extra bescherming.

Bescherm uw dak met de producten van Materialenvoordebouw.nl

Dakcoating kopen gaat snel en eenvoudig hier in onze webshop. Materialenvoordebouw.nl staat bekend om snelle zorgvuldige service en scherpe prijzen. Wij leveren onze producten in Nederland én in België. Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan is het mogelijk deze gratis te retourneren.

Voor vragen kunt u terecht bij ons team van vakkundige professionals. Mail dan naar info@materialenvoordebouw.nl of bel naar 085 064 5346. Wij helpen u graag verder met het kiezen van de juiste dakcoating!

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!