Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: (+31) 085 06 45 34 6

Loodvervangers

Loodvervangers nodig voor uw daken? Zoek niet verder! Materialenvoordebouw.nl biedt een compleet assortiment alternatieven voor lood aan. Bekijk hieronder ons aanbod loodvervangers. Verschillende soorten loodvervanger Steeds meer mensen kiezen voor een loodvervanger om hun daken, gevels, schoorstenen en ramen mee af te sluiten. Het fungeert als een alternatief voor daklood.... Meer informatie

27 Producten

Loodvervangers nodig voor uw daken? Zoek niet verder! Materialenvoordebouw.nl biedt een compleet assortiment alternatieven voor lood aan. Bekijk hieronder ons aanbod loodvervangers.

Verschillende soorten loodvervanger

Steeds meer mensen kiezen voor een loodvervanger om hun daken, gevels, schoorstenen en ramen mee af te sluiten. Het fungeert als een alternatief voor daklood. Lood is namelijk slecht voor de gezondheid. Daarnaast zijn vervangers over het algemeen ook goedkoper!

Hieronder zetten we de verschillende soorten in ons assortiment op een rij met een korte 

  • Loodvervanger structuur zelfklevend: dit type wordt voornamelijk gebruikt voor de aansluiting op dakpannen. EPDM gaat zeer lang mee. Vaak wel twintig jaar! Bovendien is het zelfklevend en Uv-bestendig.
  • Leadax loodvervanger: ideaal voor zwaar vervuilde dakpannen. Het heeft daarnaast dezelfde eigenschappen als traditioneel lood. 
  • EPDM loodvervanger glad: dit alternatief is snel toepasbaar en gebruiksvriendelijk. Daarnaast is het 100% milieuvriendelijk. Wij raden EPDM loodvervanger glad aan als u het zelf gaat verwerken. 

Wij leveren deze producten in verschillende kleuren, waaronder zwart, loodkleurig, grijs en rood. Toch op zoek naar lood? Dit leveren wij ook. 

Snel verwerkt en gemakkelijk te gebruiken!

Het voordeel van een loodvervanger is dat het snel en eenvoudig op lange lengtes kan worden verwerkt. Wij leveren rollen tot wel 20 meter. Bovendien is het zeer stevig en rekbaar. Hierdoor ontstaat een strak uiterlijk dat een mooi geheel vormt met het dakvlak.

Gaat u verder nog klussen op het dak? Dan raden wij onze bevestigingsmaterialen aan. Ook hebben wij voor zonnepanelen toebehoren.

Loodvervanger kopen?

Een loodvervanger kopen voor uw dak doet u bij Materialenvoordebouw.nl. Wij leveren hoogwaardige bouwmaterialen voor de scherpste prijzen. Wij leveren zowel in Nederland als België. 

Bij elk product hebben wij een omschrijving staan. Is er toch nog iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op via de telefoon of mail. Wij helpen u graag verder. Bent u er uit? Bestel dan vandaag nog loodvervangers!

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!