Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: (+31) 085 06 45 34 6

Panhaken

Een panhaak kopen doet u bij Materialenvoordebouw.nl. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan hoge kwaliteit RVS panhaken met de hoogst haalbare Newton uittrekwaarde. Voorkom schade aan uw dak en investeer in een panhaak! Panhaak eisen Voordat een panhaak verkocht mag worden, moet het zich aan bepaalde eisen voldoen: Het moet... Meer informatie

27 Producten

Een panhaak kopen doet u bij Materialenvoordebouw.nl. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan hoge kwaliteit RVS panhaken met de hoogst haalbare Newton uittrekwaarde. Voorkom schade aan uw dak en investeer in een panhaak!

Panhaak eisen

Voordat een panhaak verkocht mag worden, moet het zich aan bepaalde eisen voldoen:

  1. Het moet de dakpannen weerstand bieden tegen afwaaien. Dit is gebonden aan een rekenwaarde. Deze wordt bepaald door de haak, maar ook het type dakpan. De rekenwaarde is bij elke combinatie haak en dakpan uniek. 
  2. Er moet voldoende ruimte overblijven in de sluitingen. Er moet namelijk een bepaalde graad van speling blijven tussen de dakpannen. 
  3. Het materiaal moet van RVS 304 kwaliteit zijn. Gelijkwaardige materialen mogen ook gebruikt worden. RVS panhaken gaan namelijk erg lang mee. Dit moet ook: deze haken moeten volgens de regelgeving 50 jaar lang mee gaan. 

De panhaken van Materialenvoordebouw.nl voldoen aan alle Europese normen. Wij hebben hier de officiële testrapporten van. 

Verankering van dakpannen voorkomt schade

Het verankeren van dakpannen is in Nederland wettelijk verplicht. Echter is deze verankering niet altijd even stevig. Tijdens stormachtig weer kunnen dakpannen van het dak waaien. Dit kan veel schade veroorzaken. 

Wij raden u aan onze sterke panhaken van RVS te gebruiken. Deze A-kwaliteit haken van Materialenvoordebouw.nl zijn zorgvuldig getest. Dit is wat u van onze haken kunt verwachten:

  • Geoptimaliseerde ribbeling
  • Juiste punt afwerking
  • Aangepaste buiging voor optimaal contact met de dakpan
  • CE-keurmerk
  • Inclusief EN-14437 testrapporten

De wijze waarop de dakpannen verankerd zijn hangt af van het dakpanmodel. Kies voor een haak dat aansluit bij het dakpanmodel dat u heeft. Weet u niet zeker welke u moet kiezen? Neem dan contact op met ons. Wij geven u advies bij het maken van uw keuze.

Panhaken kopen bij Materialenvoordebouw.nl

Koop uw panhaken bij dé bouwmaterialen groothandel en leverancier van Flevoland. Voor vragen over onze producten kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan via de mail info@materialenvoordebouw.nl of via de telefoon op  085 064 5346. Ons team van vakkundige professionals helpt u graag verder.

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!