Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: (+31) 085 06 45 34 6

Regenkappen

Een regenkap nodig voor uw schoorsteen? Materialenvoordebouw.nl levert kwaliteit regenkappen in diverse formaten. Als u voor 14.00 uur bestelt wordt het dezelfde dag verzonden. Neem hieronder een kijkje naar ons volledig assortiment regenkappen. Voordelen gegalvaniseerde regenkap schoorsteen Onze regenkap voor de schoorsteen is gemaakt van gegalvaniseerd staal. Dit brengt de... Meer informatie

3 Producten

Een regenkap nodig voor uw schoorsteen? Materialenvoordebouw.nl levert kwaliteit regenkappen in diverse formaten. Als u voor 14.00 uur bestelt wordt het dezelfde dag verzonden. Neem hieronder een kijkje naar ons volledig assortiment regenkappen.

Voordelen gegalvaniseerde regenkap schoorsteen

Onze regenkap voor de schoorsteen is gemaakt van gegalvaniseerd staal. Dit brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • De kap heeft een lange levensduur;
  • Waterdicht;
  • Het is zeer eenvoudig te monteren met het bijgeleverd bevestigingsmateriaal.

Wel is het zo dat na 5 tot 10 jaar er roest kan ontstaan op de kap. Echter kan de kap ondanks roest nog prima functioneren na die tijd. Een schoorsteen regenkap van Materialenvoordebouw.nl is dus een zeer goede investering!

Keuze uit diverse formaten

Bij Materialenvoordebouw.nl heeft u keuze uit diverse formaten regenkappen, waaronder:

De genoemde afmetingen zijn de buitendiameter van uw rookkanaal. Door het aandraaien van de klemband kunt u deze bevestigen om de buitenkant van het rook- of ventilatiekanaal

Koop online een regenkap bij Materialenvoordebouw.nl

Een regenkap kopen gaat snel en eenvoudig via onze webshop. Of u nou in Nederland of België gevestigd bent, wij leveren uw bestelling zo snel mogelijk. Bestelt u voor 14.00, dan heeft u het morgen in huis. Het retourneren van een product is overigens gratis. Daarnaast heeft u ook 10 jaar fabriekgarantie op alle producten!

Heeft u nog een vraag over dit of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 085 064 5346 of via de mail info@materialenvoordebouw.nl. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een regenkap!

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!