Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: (+31) 085 06 45 34 6

Rookgasafvoer

Geef uw kachel een mooie uitstraling! Matrialenvoordebouw.nl biedt een compleet assortiment van Rookgasafvoer producten aan. Op deze pagina worden de verschillende soorten uitgelicht. Materialenvoordebouw.nl levert bijvoorbeeld diverse kachel vloerplaten. Al deze vloerplaten zijn van stevig 2mm staal. De vloerplaten zijn leverbaar in een ronde, vierkante, rechthoekige, zeskant of druppelvormige vorm. Zodra... Meer informatie

3 Producten

Geef uw kachel een mooie uitstraling!

Matrialenvoordebouw.nl biedt een compleet assortiment van Rookgasafvoer producten aan. Op deze pagina worden de verschillende soorten uitgelicht. Materialenvoordebouw.nl levert bijvoorbeeld diverse kachel vloerplaten. Al deze vloerplaten zijn van stevig 2mm staal. De vloerplaten zijn leverbaar in een ronde, vierkante, rechthoekige, zeskant of druppelvormige vorm. Zodra u op het gewenste product drukt, volgt een uitgebreide productomschrijving en gebruiksaanwijzing.

 

Tip!

Materialenvoordebouw.nl raadt u aan de installatie van alle producten betreft rookkanalen en schoorsteenkappen, door een erkend installateur uit te laten voeren.

 

Alle producten zijn zeer scherp geprijsd!

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!